Umut Kaya Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umut Kaya Hakkında hersey ve daha fazlası

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gözlerine Sakla Beni

YazarMesaj
diLara_UmuT
кυяυ¢υ
diLara_UmuT

umutkaya-fan.forum.st
Gözlerine Sakla Beni Ytbtwzh9q9
Başarı Sistemi : 0
Ödül Sistemi : Foruma katkıları aşmış olan üyelere verilen ödül
Burç : Aslan
Ruh Hali : 10
Gözlerine Sakla Beni Wfod7dlpq8

Gözlerine Sakla Beni Empty
MesajKonu: Gözlerine Sakla Beni   Gözlerine Sakla Beni EmptySalı Mart 09, 2010 12:21 pm

GÖZLERİNE SAKLA BENİ
Senden önceki hiçbir mutluluk senin gözlerin kadar anlamlı değilmiş meğer...”

Sende yaşıyorum...
Hayatta yüreğim.
Önümde gözlerin arkamda benliğim..Biletsiz bindiğim yolculuğun son durağındayım....Sana gelirken aynı gökyüzünün altında sensiz tüm kaldırımları ateşe verdim..Sonra da sensiz tüm kelimeleri söktüm dudaklarımdan..Bir sen kaldın avuçlarımda bir de geceye serdiğimiz yıldızlar..

Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım
Ah gözlerine sığındığım
Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım.
Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua..
Hayatımdasın...
Sen susuz dudaklarıma sunulan ab- ı hayat...
Sen çöllerimin serabı
Sen yüreğimin tek sevabı...

Boşluklarımı doldurduğum kelimekaranlığın üzerine örttüğüm gecemsin sen..Sen yaşama sebebimsin..Sen benim ellerimle sıkıca tuttuğum düşlerimsin..Sen uçurum kenarında sadece ölümü düşünen birine hayata dair bir şey öğretensin.Şimdi uçurum kenarlarında çiçekler toplamaktayım sana...Kalabalıkların arasında yanı başımda sen varsın beraber yürüdüğümüz..Ateşe verilmiş dikenlerin arasında iki çiçeğiz biz hayata delice gülümsediğimiz..

Sen zamansızlığımsın..Sen kendime anlatmaya kalkıp anlatmakta aciz kaldığım bensin...Sende kendimi arayıp bir türlü bulamadığım bensin sen aslında..Gökyüzüne her baktığımda bulut bulut hayatı gördüğüm ansın sen...Sen benim yaşamaya kıyamadığım cümlemsin....Öznesi senyüklemi ben.Aydınlığımsın karanlığımdan ayıkladığım.. Mutluluğumsun acıların uykularında dua dua adını sayıkladığım..Sen havasen hayat sen nefes aldığımsın...Nefesinden mahrum etme beni...Sesini esirgeme ne olur..Gülüşlerini savur yüzüme..Göğsümün buzdan sarkıtlarına sür sıcak sözlerini..Üşümüşlüğüme düşür gözlerindeki baharları..Bırakma beni yalnızlığın ayak dibine..Üşürüm avuçlarında...Ölürüm ayakuçlarında.....Kalakalırım yüreğimin yıkım çalışmalarında..Gitmekal öylece.

Uzaklığını unut..Ellerini uzat sadece...Zamansızlığını bırak..Kal bende..Gitme...Tut ellerimi..Topal olsa da yürüdüğümüz yollar yanımda kal..Gölgelerin yeter bana..Yüzü kirliyüreği yaralı çocuğum ben.Şefkatine al beni..İçine çek beni..Sonra da hiç bırakma..Kanatlarımı salma uçurumlara....Bırakma beni “ bana “ ..Hep sende kalayım...

Bir fincan huzur
Bir dirhem mutluluk yolla iç ceplerinde demlediğin...
Beni “ sende “ sakla...
Ben seninim...Nefesimdir yüreğim....
Beni “ bende “ sildim
Sende var olmak için...
Hasretini ektim dudaklarıma
Sende tamamlanmak için....

Suyum ol
Soframda azık...
Yüzümde tebessüm...
Yüreğimde nefes...
Ben ol....
Ya ben sen olayım...
Sakın bırakma beni...
Yoksa düşerim adressiz coğrafyalara...

Gözlerimi yıldız sermek için gündüzü bekleme...
Her an sendeyim çünkü.....

Gözlerinde sakla beni....
Hayatın ta kendisi sensin çünkü
https://umutkaya-fan.forum.st

Gözlerine Sakla Beni
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beni Terk Edişin ..
» Sakla acılarını Ey Kalbim
» SakLa YamaLarını KaLbim...